Ja podem anunciar els primers participants que vindran a la fira Vermut & Soul al Port Vell de Barcelona els pròxims 1, 2 i 3 d'octubre!

En la segona edició de la Fira del Vermut & Soul que celebrarem a la ciutat de Barcelona, ens acompanyaran els millors vermuts de la nostra terra, cerveses artesanes i una selecció gastronòmica per gaudir de l'aperitiu, tot pensat perquè tothom pugui gaudir del vermut i l'aperitiu, amb molta música i bon ambient. Salut!

Vermouth AntichEl BandarraCarviresa Cellers, Cavas Naveran,  Cellers D.O. d'Alella, Vermouth Dos DéusEnològicGlass Canned WineVermouth OlaveVermouth Perucchi 1876Vermu Sardino, Vermut El Cónsul Las Vermudas,  La Vermood, Moritz, Sierra Nevada, Cerveza Fort,  Vichy CatalanFormatges La Fireta, Pulponeta, Amalia's Portuguese flavoursLa Croqueta de temporada, Senyor Vermut,  Bar Cordoba, Casa Díaz, El Raconet Charrúa, Yume Sushi, Ca la NuriGlassery Bcn, DemasiéHula PokeOlivas Caseras, El Pinyol de la Boqueria, Yogi Tea, Vermut Radio, SwigmaniacsBlue Move Bcn, Catamaran Orsom, Cocteling


> COMPRA TU ENTRADA AQUI <